Muazzez Ersoy - ' Kader Diyemezsin Sen Kendin Ettin ' Dinle

http://www.yerlisarki.com/image/album/1884-687.jpgMuazzez Ersoydan Muhteşem bir Yorum!
Kader Diyemezsin Sen Kendin Ettin Şarkısını Muazzez Ersoy yorumu ile buradan online dinleyebilir ve Sahne Performansını izleyebilirsiniz.


Muazzez Ersoy ' Unutamazsın ' Şarkısı Dinle

Muazzez Ersoy'dan yine muhteşem bir şarkı!

Muazzez Ersoy yorumu ile  Unutamazsın İsimli şarkıyı burada online indirmeden dinleyebilirsiniz.

Muazzez Ersoy - Unutamazsın Dinle

Nihat Hatipoğlu'nun Ağlatan Anne Yazısı!

Nihat Hatipoğlu'ndan Ağlatan Anne Yazısı
Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu annesinin ölümünü kaleme aldı. Annesi Muzaffer Hatipoğlu'nu kendi kıldırdığı cenaze namazıyla uğurlayan Hatipoğlu annesine olan sevgisini kelimelere döktü. Sabah gazetesindeki yazısında Hatipoğlu, annesini kolları arasında nasıl kaybettiğini şöyle anlattı:

'Vefatı o kadar mütevazı ve bir o kadar garipti ki. Sessizceydi. Nefes alamıyorum, dedi. Ambulans gecikince el üstünde hastaneye taşınınca aynen şöyle dedi: 'Ben ölüyorum hakkınızı helal edin. La ilahe illallah. Muhammedün Resulullah ­ Allah bir. Allah bir. Muhammed (s.a.v.) O'nun Resulü!' Bu kadar. İki dakika sonra büsbütün sustu.

YÜZÜNÜ ÖPEMEZDİM, UTANIRDIM

Ellerini öperdim, ayaklarını öperdim. Ama nedense yüzünü öpmeye kıyamazdım. Utanırdım. Uzun yıllar sonra dün ilk kez öptüm. Morgdaydı. Alnını, yanaklarını, soğuktu. Buz gibiydi. Sanki bana; beni öpme alnım soğuk dudakların üşümesin diyordu.

BUNDAN SONRA KİME BAŞVURACAĞIM

Şimdi oturduğu yerde oturuyorum. Başını koyduğu yastığı kokluyorum. Başına sardığı tülbenti... Her şey o kokuyor. Her şey anne kokuyor. Bundan sonra kime başvuracağım. Kime nazlanacağım bu yaşta. Kimden özel dua isteyeceğim. Kime bana 'Felak ve Nas oku' diyeceğim? Bilmiyorum. Koca ev bugün bomboştu. Sürekli uzandığı kanepeye yaklaştım. Sanki oradaydı. Dokundum ona. Yine gülümsedi. Sanki bana, baban beni Medine'de bekliyor. Gitmem lazım diyordu. Ya ben diyecek oldum, seni de bekleyeceğiz diyordu.

BABAMI HER GECE RÜYASINDA GÖRÜRDÜ

Müthiş edepliydi. Namazlarını gözetirdi. Çok şefkatliydi. Ağzı dualıydı. Evladından bile bir şey istemeyecek kadar dimdikti. Hz. Peygamber (s.a.v.)'in adını duyunca 'Kurban Olayım'derdi. Efendimize âşıktı. 18 yıl önce Medine'de vefat eden babamı her gece rüyasında görürdü. Ne kadar anlatsam eksik kalıyor işte. Öteki âlemi özlemek için artık bir sebebim daha var.

Annem müftü eşiydi. Müftü kızıydı. Müftü geliniydi. Büyük alimlere büyük sevgisi vardı. Sahabeden bahsedilirken 'Kurban olayım ayaklarına' derdi. Efendimizden her bahsedildiğinde ağlardı. O'nu özlerdi, Hayatı namaza odaklıydı. Sürekli Kuran okur, zikir çekerdi. Çektiği acılardan, ağrılardan hiç şikâyetçi olmadı.

ONUN İSTEDİĞİ OLDU

Rahmetli babam büyük hadis kitabı 'Süneni İbn­i Maceyi' Arapçadan Türkçeye tercüme edip yorumladığında sekiz sene boyunca ona büyük hazla hizmet etti. Emir yücelerden, başınız eğik. O'ndan gelene kabulüz. Rabden gelene razıyız. Gönül burkulur, göz yaşarır dil edebe eğilir. O'ndan geldik O'na gideceğiz. Hep arkamdan dua etsin diye ümit ederdim. Ama öyle olmadı, Onun istediği oldu. Arkasından dua edeceğim. Rabbim böyle istedi. Emrine amadeyiz elbette O'nun.

Tüpraş İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Tüpraş Açık İş İlanları!

http://www.imay.com.tr/wp-content/uploads/2013/04/tupras.jpg Tüpraş iş başvurusu yapmak ve Tüpraş Açık iş ilanlarına bakmak için bu sayfaya gözatabilirsiniz.

Tüpraş'ta işe alım sürecinde öncelikli olarak nitelikli işgücünün şirketimize çekilmesi ve bu gücün çalışma ortamında en etkin ve verimli biçimde değerlendirilmesi hedeflenmektedir. Hedef’ i ve Değerler’ i içinde insan kaynağını vurgulayan Tüpraş, en büyük yatırımını insana yapmaktadır.

İş başvurularının şirketimizin ihtiyaçlarına göre daha etkin değerlendirilebilmesi için Internet aracılığıyla iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Internet üzerinden yapılan başvurular daha hızlı değerlendirme imkanı sağlamakta ve farklı lokasyonlarda bulunan Rafinerilerimiz tarafından görüntülenebilmektedir.

Tüpraş ailesine katılmak istiyorsanız sizin için uygun olan linke tıklayarak iş başvuru formumuzu doldurabilirsiniz.Üniversite Mezunları için başvuru formu doldurmak için tıklayın


Beyaz Yaka'lı Personel İş Başvuru Formu
Açık Pozisyonlar 
Beyat YakaÜniversitelerin lisans ve üstü bölümlerinden mezun adaylar;
Beyaz yakalı personel işe alım sürecimizde adayların yetkinlik ve teknik bazda işe uygunluğunu belirlemede, pozisyonun niteliklerine de uygun olarak aşağıdaki değerlendirme araçlarından tümü veya birkaçı kullanılır. Adaylarla, İnsan Kaynakları departmanları ve ilgili iş birimleri gerekli görüşmeleri yapar.
  1. İngilizce sınavı
  2. Kişilik Envanteri
  3. Yetkinlik Bazlı Mülakatlar
  4. Değerlendirme Merkezi – Adayların yetkinlikleri kendilerine verilen vaka çalışmaları üzerinde gerçekleştirdikleri grup çalışması ve bireysel egzersizlerle gözlenir ve değerlendirilir. 



Mavi Yaka 'lı Personel İş Başvuru Formu
Meslek Yüksek Okullarının;
Mavi Yaka Rafineri ve Petrokimya Teknolojisi ,Kimya Teknolojileri, Elektrik, Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Makine, Makine Resim Konstrüksiyon, İnşaat Teknolojisi, Çevre Koruma ve Kontrolü, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Sağlık Memurluğu, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Özel Güvenlik ve Koruma bölümlerinden mezun
Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Anadolu Meslek Lisesi Okullarının;
Elektrik, Elektronik, Kimya, Tesviye, Metal bölümlerinden mezun adaylar
Mavi yaka pozisyonlarının alımları aşağıdaki aşamalardan oluşur.
  1. Zihinsel Beceri Testi
  2. Kişilik Envanteri
  3. Mülakat(lar)

A 101 İş Başvurusu Nasıl Yapılır? A-101 Marketlerinde Açık İş İlanları!

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ2_r5ERidopLKNz2-dbeMdh-rJb7Oc3R4qJYX41RqQ-km2M-TwPQA101'e iş başvurusu yapmak istiyorsanız aşağıda vermiş olduğumuz adresten resmi sitesine girip İş başvuru formunu doldurup yollamanız gerekmektedir. A101'in iş başvuru formu biraz detaylı bu istenilen bilgileri eksiksiz olarak doldurup yollamalısınız.

A101 2008 yılından beri hizmet veren bir kuruluştur. Başvuru yaparken size uygun bölgeyi seçmelisiniz. Öğrenim bilgilerinizi ve yabancı dil biliyorsanız bunlarıda seçiyorsunuz. Eğer yabancı dil bilmiyorsanız bunları seçmeyebilirsiniz.

A101 MARKETLERDE İŞ İLANLARI İÇİN BAŞVURU FORMUNU DOLDURMANIZ YETERLİ OLACAKTIR.

A101 İş Başvurusu için Tıklayın!

Bim Marketlerine İş Başvurusu, Bim Açık İş İlanları

http://www.bim.com.tr/Uploads/img/logo-bim.pngBim Marketlerinde İş ilanlarını bu sayfadan takip edebilir, Bim Marketlerindeki iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Bim İş İlanları ile ilgili bilgileri alt kısımda bulabilirsiniz.

Başarısının gücünü çalışanlarının üstün performansından alan BİM, büyümesini her geçen gün sürdürürken yeni personel istihdam etmeye devam ediyor. Tam zamanlı ve yarı zamanlı olmak üzere 19.000'in üzerinde personel istihdam eden BİM, hızla gelişen mağaza, depo ve ofis operasyonlarında görev alacak, başarıya odaklı, kariyer yapmak isteyen genç arkadaşlara ihtiyaç duyuyor. Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, en az lise mezunu, erkek ve bayan genç çalışma arkadaşları aramaktayız. Erkek adayların askerlik hizmeti ile ilişiği olmaması tercih edilmektedir.

Bim Açık İş İlanlarını Görmek İçin Tıklayınız.

Not öncelikle Üye olmalısınız ve Cv'nizi doldurmalısınız. Daha sonra iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.
Cv Örnekleri için Tıklayın!