Evde, Ev Usulü Kıymalı Pide Nasıl Yapılır?

Evde kıymalı pide yapmaya ne dersiniz? Fırından alacağınız ekmek hamuruyla veya kendi evinizde yapacağınız hamur ile pratik bir şekilde kıymalı pide hazırlayabilirsiniz. Evinizde kıymali pide yapmak istiyorsunuz Kıymalı Pide tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Evde Pratik Kıymalı Pide için Gereken Malzemeler

Malzemeler:
1 ekmeklik hamur
250 gram kıyma
2 yeşil biber
3 domates rendesi
Bir tutam maydanoz
Dilediğiniz baharatlar

Yapılışı:
Kıymayı tavada kavurun. Ardından kıyılmış biberleri ekleyerek kavurmaya devam edin. En son domates ve baharatları da ekleyip pişene kadar bekleyin.

Tavanın altını kapattıktan sonra maydanozları ekleyip karıştırın.

Ekmek hamurunu ufak pideler gibi ayırın ve üzerine harcı dökün. Dilerseniz üzerini kapatabilirsiniz.

Pidelerinizin üzerine yumurta sarısı sürdükten sonra 180 derecelik fırında yarın saat kadar pişirin.

Trt'ye Müjde, Eurovision Kuralları Değişiyor!

Yıllardır Eurovision yarışmasında ki oylamaya ilişkin tüm ülkeler eleştride bulunuyordu. Sonunda Eurovision ile ilgili bazı değişiklikler yapıldı. Şimdi gözler Trt'de ! Eurovizyon ile ilgili habere buradan ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin ilk olarak 1975 yılında çıktığı Eurovision yolculuğu, oy satın alma ve rüşvet iddiaları nedeniyle iki yıldır sekteye uğramıştı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin geçen yıl yaptığı, 'Eurovision'a katılmıyoruz' açıklaması ile herkesi şaşırtmıştı. Bu yıl da kararını değiştirmeyen Şahin, kurallar değişmediği sürece Türkiye'nin Eurovision'da yer almayacağını söylemişti. 

ŞAHİN 'DAĞ'IN UMRUNDAYMIŞ!
Kimi, 'Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Avrupa'nın da çok umrunda sanki' sözleriyle tepkisini dile getirirken kimi isimler de İbrahim Şahin'in kararını 'tuhaf' olarak yorumlamıştı. Bir grup ise internette, 'ham çökelek’i bilmeyen bir tane insan evladı gösteremezsiniz bu ülkede; o aslında bir fenomendir.' diyerek, 'Atilla Taş Bizi Eurovision'da Temsil Etsin' kampanyası başlatmıştı.

JÜRİ OYLARI ŞEFFAF OLACAK
Bu tartışmalar sürerken Eurovision cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. İsviçre'nin Cenevre kentinde yapılan 2014 Eurovision şarkı yarışması toplantısından, 'yeni kurallar' kararı çıktı. Buna göre; Kopenhag'da yapılacak yarışmada yüzde 50 tele oylama, yüzde 50 jüri oyu ağırlığı değişmedi. Ancak yeni kurallara göre jüri oylarının daha şeffaf olacağı açıklandı. Katılımcı ülkeler kendi ülkelerindeki jüri üyelerini yarışmadan önce 1 Mayıs 2014 tarihinde ilan edecek. Ayrıca EBU, her jüri üyesinin tekil olarak verdiği oyları final yarışmasından sonra yayınlayacak.

TEMSİLCİ DE DEĞİŞİKLİĞİ 'YERİNDE' BULDU
Eurovision temsilcisi Jon Ola Sand, yeni kuralları "Başarılı bir yarışma için kuralları sıkılaştırıp açıklığı artırmak önemli" diye yorumladı. İbrahim Şahin, tele oylama ile jüri oylarının yüzde 50'ye 50 olmasına karşı çıktıklarını söylemişti. EBU'nun değişikliği TRT'nin taleplerini karşılamasa da şeffaflık getiriyor.

GÖZLER TRT'DE
Bu durumda TRT'nin itiraza devam edip etmeyeceği ya da yeni şartlar öne sürüp sürmeyeceği henüz bilinmiyor. Geçtiğimiz günlerde Twitter'da başlatılan bir kampanya'da da, TRT'nin tutumu nedeniyle diğer özel tv kanallarına Eurovision yayını için EBU'ya üye olma ve TRT'nin yerine geçmeleri çağrısı yapılmıştı. Bu yılki Eurovision şarkı yarışması 6, 8 ve 10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Malulen Emekli Olmanın Şartları Değişti!

Malulen emekli olmanın şartlarında değişiklik yapıldı, Yapılan değişiklikler ile ilgili habere buradan ulaşabilirsiniz.

emekliKronik hastalıkların da dahil edildiği düzenlemeye göre tüm kanser hastaları koşulsuz malul kabul edilecek. 21 çeşit hastalıktan emekliye ayrılanlara 971 lira maaş ödenecek.

SGK'NIN 40 YILLIK MALULİYET YÖNETMELİĞİ DEĞİŞTİ
SGK'dan ağır hastalıklarla boğuşmalarına rağmen emekli olamayanlara ilaç gibi haber geldi. 40 yıldır değiştirilmeyen Maluliyet Yönetmeliği'ni değiştiren SGK, günümüz hastalıkları üzerinde çalışma başlattı. Buna göre SGK birçok hastalığa maluliyet hakkı getirerek emekliliğin önünü açtı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın uzun süredir üzerinde çalıştığı yönetmelik yürürlüğe girdi. Bakanlığın verilerine göre 'Haziran 2013' itibariyle Sosyal Güvenlik Kurumu'nda (SGK) 114 bin 624 sigortalı hasta vatandaş malulen emekli aylığı alıyor. Star'ın haberine göre, yeni yönetmeliğe göre malulen emekliliğin kapsamı genişletilerek 21 çeşit hastalıktan emekliye ayrılabilecek ve 971 lira emeklilik maaşı ödenecek.

Düzenleme eski yönetmeliğe göre malullük başvurusu yapıp reddedilenlere tekrar başvuru yapma hakkı getiriyor. Malulen emekli olabilmek için kişinin çalışma gücünün veya iş kazası ya da meslek hastalığı sonucu meslekte kazanma gücünün en az yüzde 60'ını veya tamamını kaybettiği sağlık kurulunca raporlanacak. Ayrıca en az 10 yıldan beri sigortalı olup, toplam bin 800 gün sigorta primi ödenmiş olma şartı da bulunuyor.

Candy Boom Skor Hilesi

Gerekli Program Cheat Engine  

Outernauts Hilesi



Gerekli Program Cheat Engine 
Aratılacak Kod : 60 FF 1C 46 AD 13 00 12 04 00 00 24 01 63 06
Değiştirilecek Kod : 2d e1 02 d6 02 02 02 02 02 02 02 02 02 02 02
Not : Oyun Başta Yüklenirken Durdurun Yapın.
 Video’yu İzleyin.

Pixseljunk Monster Kazanma Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine
 

Pixeljunk Monster Gökkuşağı Suyu Hilesi



Gerekli Program Cheat Engine

Space Penguin Skor Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine
 

Facebook 8 Ball Pool Hedef Hilesi V9






Gerekli Program Cheat Engine  
Aratılacak Kod :  60 19 24 02 62 0F 12 10
Değiştirilecek Kod : 60 19 24 0F 62 0F 12 10

8 Ball Pool Hedef Hilesi V8


Gerekli Program Cheat Engine
Aratılacak Kod : A2 A0 A2 A0 62
Değiştirilecek Kod : A2 A2 A2 A2 62

Dragon City Gems Hilesi V4


Gerekli Site : TIKLA
Önemli Not : Arkadaşlar Azda Olsa 5 Gems 5 Gemstir Yani Bunu Umut Olarak Görün Yakında Sınırsız Gemste Gelebilir Siz Takipte Kalın Şuanlık 5 Gems Ekliyoruz Azda Olsa Güzel Bir Hile..
Not : Haftalık 5 Gems Verir.

The Last Stand: Dead Zone Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine
Gerekli Dosya : TIKLA

Gem Blast Hamle Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine

Gem Blast Turnuva Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine


Gem Blast Coins ve Gems Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine

Facebook Citzen Grim Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine

Social Wars Nakit ve Karakteri Tam Yükseltme Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine

Let's Fish Hızlı Balık Yakalama Hilesi V7



( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine 
Gerekli Dosya : TIKLA

Laboratz Pil Hilesi


Gerekli Program Charles

Dragon City Sınırsız Altın Hilesi V2


Gerekli Site : TIKLA
Proxy İp : 211.167.64.112
Proxy Port : 8080

Laboratz Coins Hilesi

Gerekli Program Charles 

Candy Boom Skor ve Level Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine