Memurlar Doğuya Göreve Gidecek Mi?

Masa başında çalışan Memur'ların yüreğini ağzına getiren haber.

Memurlar Doğuya göreve gider mi ?

Tecrübeli memura Doğu ve Güneydoğu yolu göründü. Hükümetin bir süredir gündeminde bulunan ve sendikaların eleştirdiği 'memura rotasyon' formülü, AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'nda da gündeme geldi. Bazı milletvekillerinin, Doğu ve Güneydoğu'ya tecrübeli kamu görevlileri ve öğretmenler istemesi üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, uygulamaya 'yeşil ışık' yaktığı öğrenildi. Özellikle, Doğu ve Güneydoğu'ya sürekli yeni memurların gittiği eleştirilerine yanıt veren Erdoğan'ın, 'Bu rotasyonu sağlamamız lazım. Sadece öğretmenler değil, diğer alanlarda da sağlıklı bir şekilde, kalifiye görevlilerin de Türkiye'nin her yerinde görev alması gerekiyor. Ama bunlar üzerinde çalışılması gereken şeyler' dediği öğrenildi.

ÇÖZÜM SÜRECİNE DE KATKI SAĞLAR
Çözüm sürecinin daha etkili olabilmesi için hükümet, bir süre önce memur rotasyonunu gündeme getirmişti. Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki eğitim kurumlarında görev yapan müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına rotasyon konusunda yeni yönetmelik 4 Ağustos 2013'te yürürlüğe girmişti. Bu görevlerdekilerin 6 yıllık süreyi tamamlamasıyla görev yerlerinin değiştirilmesi uygulaması başlamıştı.

Recep İvedik Yeni Filmi İle Yine Bomba Gibi...


Recep İvedik yeni filmi ile yine rekorlar kıracak!

'Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey nedir?' cümlesinden yola çıkılarak oluşturulan senaryoda, Recep İvedik kendisini Survivor Adası'nda bikinili kızlar içinde bulacak.

'ISSIZ ADA HALİ GARDAŞ'
Çekimlerden kareleri Twitter ve Instagram hesaplarından paylaşmaya devam eden Şahan Gökbakar, son olarak başında kırmızı bandanasıyla Recep İvedik'in Issız Ada halini 'Issız ada hali gardaş' notuyla paylaştı.

Kardashian'ın Doğumdan Sonra ki Resimleri...

Türk fırsatta düşmanı olduğunu ortaya koyan, Ermeni asıllı Kardashian yine görüntüsü ile magazin gündemine düştü.

Kardashian, hayal edebileceği herşeye sahip: Süperstar bir nişanlı, mutlu ve sağlıklı bir bebek ve yeterince göz alıcı bir kariyer.

Fakat 33 yaşındaki yıldızın büyük bir problemi vardı: Doğum sırasında aldığı kilolar.
Nihayet o kilolardan kurtulduğunu gözler önüne seren Kim Kardashian, pazartesi günü Malibu'da aile fotoğrafında siyah bir elbiseyle görüntülendi.



Autumn türkce dublaj izle



Autumn filmi full izle
Gösterim tarihi: 30 Mayıs 2009
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.0/10
IMDB puanı: 3.2/10
Yapım: 2009
Oyuncular: Dexter Fletcher, Dickon Tolson, Lana Kamenov
Tür: Korku, Gerilim
Senaryo: David Moody
Yönetmen: Steven Rumbelow 
Film Konusu : Bir hapishane de geçen film kadın mahkumların hikayesi anlatılıyor. 
Kadın mahkumların özel izin elde etmek, için verdiği mücadeleden üzücü bir aşk hikayesini konu alıyor. Zombilerden kaçan bir avuç insan, göç etmek zorunda kalacaktır. Ancak geçen her dakika işler daha da kötüye gitmektedir. 
Film etiketler : Autumn izle, Autumn full izle, Autumn türkçe dublaj izle, Autumn filmi izle, Autumn tek parca izle, Autumn filmi full izle, Autumn online izle, 

Fifa 2014 Crack İndir


Merhaba arkadaşlar. Fifa 2014 bilgisayarınıza indirdiniz fakat oyunu çalıştırabilmek için çalışan crack arıyorsanız doğru yerdesiniz. Uzun uğraşlarımız sonucu Fifa 14 Crack dosyasını sizler için bulduk. Crack ile oyun tamamen orjinal oluyor fakat online oynanılmıyor. Fifa 2014 çalışan crack dosyasını aşağıdaki linkten sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.