Fenerbahçe Yerine Uefa Kupasına Gidecek Takımı Uefa Açıkladı!

Fenerbahçe'nin Ceza Alması ile Uefa Kupasına katılacak takım Merak ediliyordu. Uefa bu sorunun cevabını internet sitesinde paylaştı.

UEFA, Fenerbahçe yerine play-off turunda elenen takımı kurayla belirleyeceğini duyurdu. Bu kararın ardından UEFA, Fenerbahçe'nin cezasını da bu seneden başlatmış oldu.

Haber: Fenerbahçe'nin Yerine Kuradan Biri Gelecek

UEFA'nın sitesinden yaptığı açıklamada CAS'ın Fenerbahçe'yle ilgili kararının bugün acil olarak yapılan toplantıda değerlendirildiği belirtilerek, sarı - lacivertli takımın yerine alınacak kulübün, Avrupa Ligi play-off turunda elenen takımlar arasında çekilecek kuranın ardından belirleneceğini duyurdu.

Açıklamada, kura çekiminin yarın Monaco'da yapılacak UEFA Avrupa Ligi grup kuraları çekiminden önce saat yerel saatle 09.00'da gerçekleştireceği kaydedildi.

UEFA'nın bu kararıyla Türkiye'den Fenerbahçe yerine başka bir takımı lige almaması da dikkat çekti. Bu gece oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmaları sonunda elenen takımlar, yarın tekrar kuraya girecek ve Fenerbahçe yerine alınacak takım belirlenecek.

Trabzonspor Uefa'da Gruplara Kaldı!

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor, 2-0'ın rövanşında Kukesi'yi 3-1'lik skorla yenip gruplara kaldı. Galibiyeti getiren goller Henrique (2) ve Malouda'dan geldi. Kukesi'ye Popovic'in sayısı yetmedi. Bordo-mavili temsilcimiz bu sezon çıktığı 6. Avrupa Ligi maçında 5. galibiyetini almayı başardı.

MAÇTAN NOTLAR
UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Trabzonspor, Kukesi ile karşılaşıyor...UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında sahasında Arnavutluk'un Kukesi takımını konuk eden Trabzonspor, rakibi karşısına en son ligde Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın ilk 11'ine göre 3 oyuncu değişikliğine gitti. Bordo-mavili takımda, kart cezalısı Mustafa Yumlu'nun yokluğunda Giray Kaçar, Çaykur Rizespor maçınında taraftarın sözlü tepkisinin ardından ağlayarak sahayı terk eden Volkan Şen'in yerine genç oyuncu Yusuf Erdoğan forma giydi. Teknik direktör Mustafa Akçay, Soner Aydoğdu'yu ise yedek soyundururken bu oyuncunun yerine geçen hafta takımının galibiyet golünü atan Florent Malouda'yı ilk 11'de görevlendirdi.

VOLKAN ŞEN 18'DE YOK
Trabzonspor'da, Çaykur Rizespor maçında yaşadığı olayın ardından Volkan Şen, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın, hafta içinde basın toplantısı düzenleyerek camiadan özür dileyen Volkan Şen'i psikoloğunun görüşünü dikkate alarak kadroya almadığı öğrenildi. Bu futbolcu, tribünden karşılaşmayı izledi. Bordo-mavili takımda, Fildişi Sahilli oyuncu Souleyman Bamba ile Kadir Keleş ilk kez 18 kişilik maç kadrosuna alındı. Yusuf Erdoğan ise ilk kez ilk 11'de görev yaptı.

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ
Trabzonspor, ilk maçı 2-0 kazanarak rövanş maçı öncesi avantaj yakalarken, bordo-mavili taraftarlar rövanş maçına ilgi göstermedi.  Hüseyin Avni Aker Stadı'nın tribünlerinde büyük boşluklar gözlenirken Arnavutluk ekibine ayrılan tribün de boş kaldı.

Araç Kimliklendirme Sistemi (Aksis) ile İlgili Bilgiler!

Araç Kimliklendirme Sistemi çalışması kapsamında, araç plakası ile cam etiketine yerleştirilmesi planlanan çiplerde kişisel bilgi yer almayacak.

http://www.gazetecell.com/images/haberler/arac_sahipleri_dikkat_h58693.jpg

"Araç Kimliklendirme Sistemi (AKSİS) çalışması kapsamında, araç plakası ile cam etiketine yerleştirilmesi planlanan çiplerde sadece güvenlik seri numarası ile plaka bilgisi yer alacaktır. Halihazırda karayolu ücretlendirilmesinde kullanılan HGS ile aynı sisteme ve teknolojiye sahip AKSİS'te sahte/çalıntı araç, plaka ve benzeri güvenlik uygulamalarının desteklenmesi için sistemin fonksiyonları çeşitlendirilecek ve konum bilgisi ile GPS uydu bağlantısı olmayan sistemde kullanılacak çipler kişisel bilgi içermeyecektir. Sistemin gelişmiş ülke örneklerinde olduğu gibi trafik kural ihlallerinin en çok yapıldığı güzergah ve noktalara kurulması ile trafik denetimi yapan ekiplerin sistemin bulunmadığı bölgelerde görevlendirilmesi sağlanmış olacaktır.

2020 yılına kadar trafik kazası ölümlerinin yüzde 50 oranında azaltılması hedefi ile hazırlanan ve Başbakanlık genelgesi olarak da yayımlanan Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı doğrultusunda trafik denetimlerinde elektronik denetleme sistemlerinin (TEDES) etkin ve yaygın olarak kullanılması ve yol kullanıcılarına yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin yürütülmesi hedeflenmektedir."

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki Rakipleri Belli Oldu!

G.Saray'ın Rakipleri Belli Oldu (Video)Şampiyonlar Ligi’nde 2013-2014 sezonundaki gruplar, Monaco’da kentindeki Grimaldi Forum’da belli oldu.

Galatasaray, kura çekimine üçüncü torbadan katıldı ve rakipleri Real Madrid, Juventus, ve Kopenhag oldu

İŞTE KURA ÇEKİMİ SONUCU OLUŞAN GRUPLAR

A GRUBU
Manchester United
Shaktar Donesk
Bayern Leverkusen
Real Sociedad

B GRUBU
Real Madrid
Juventus
GALATASARAY
Kopenhag

C GRUBU
Benfica
Paris Saint Germain
Olympiyakos
Anderlecht

D GRUBU
Bayern Münih
CSKA Moskova
Mancister City
Viktoria Plzen

E GRUBU
Chelsea
Schalke
FC Basel
Steaua Bükreş

F GRUBU
Arsenal
Marsilya
Borusia Dortmund
Napoli

G GRUBU
Porto
Atletico Madrid
Zenit
Avusturya Vien

H GRUBUBarcelona
Milan
Ajax
Celtic

MAÇLAR 17 EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

Torbalarda yer alan 32 takımın 22'si (Galatasaray da dahil olmak üzere) lige direkt katılıyor. 10 takım ise eleme oynayarak kuraya dahil oldu. Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 17 Eylül'de başlayacak. Gruplarda yer alacak tüm devlerin rüyası olan final ise 24 Mayıs'ta Portekiz devi Benfica'nın stadı olan Estadio da Luz'da oynanacak. Turnuvanın son şampiyonu, finalde Borussia Dortmund'a deviren Bayern Münih olmuştu.

ASLAN'IN KASASI DOLACAK

Galatasaray geçen sezon Şampiyonlar Ligi market gelirinden 5.2 milyon Euro elde etmişti. Fenerbahçe katılsaydı, bu paranın 2.2 milyon Euro'su Sarı-Lacivertli kulübe gidecekti. Bu sezon da bu paranın tamamı Galatasaray'ın kasasına girecek. Ancak önümüzdeki sezondan itibaren bu market gelirinin de yükselmesi bekleniyor. Lige ayak bastı parası 8.6 milyon Euro, galibiyet başına 1 milyon, beraberlik başına da 500 bin Euro alacak. Aslan son 16'ya kalırsa 3.5 milyon Euro daha kazanacak. Bu arada Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Avrupa'da mücadele eden takımlara galibiyet için 200 bin, beraberlik için 150 bin, yenilgi için de 100 bin TL ödeyeceklerini açıkladı.

Güncel Metin2 Hile Sitesi


Metin2 severler için harika bir hile sitesi. http://metin2hiledeposu.blogspot.com adresinden güncel Metin2 TR ve PvP hilelerine kolayca ulaşabilirler. Üstelik hileler oldukça güvenilir, virüs taranmasından geçirilip siteye yüklenmiş. Bana Metin2 Hile denilince akla gelen ilk site ve kısa zamanda çok büyük gelişme gösterdi. Sitede her türlü Metin2 Hilesi, Metin2 Botları, Oyun ile ilgili faydalı bilgileri de bulabilirsiniz.
Site Adresi: http://metin2hiledeposu.blogspot.com

29 Ağustos Güncel Altın Fiyatları, Altın Şuanda Kaç Lira?

http://finanstek.net/img/2012-altin-fiyatlari.jpgGünlük Altın Fiyatları, Güncel Altın Fiyatları
Çeyrek Altın özellikle Evlenen çiftlere, yeni doğan çocuklara veya Sünnet düğünlerinde çocuğa takıldığından fiyatı sürekli merak edilen değerli bir madendir. Bu nedenle bu sayfada sizler için günlük altın fiyatlarına yer veriyoruz.
Çeyrek Altın Fiyatları, Yarım Altın Fiyatları, Tam Altın Fiyatı, Cumhuriyet altını fiyatı veya Altın Bilezik fiyatlarına Buradan ulaşabilirsiniz
 Güncel Altın Fiyatlarını Öğrenmek İçin Tıklayın!