Euro Truck Simulator 2 Seviye (Level) Hilesi


Merhaba arkadaşlar Euro Truck Simulator 2 oynayanlar için seviye (level) atlama hilesini sizlerle paylaşacağız. 
Hileyi yapabilmek için bilgisayarınızda Cheat engine 6.2 yüklü olması lazım. Eğer bu program sizde yoksa aşağıdan indirebilirsiniz.


Videolu Anlatım

Euro Truck Simulator 2 Tırların Satıldığı Şehirler

Arkadaşlar bu yazımızda sizlere Euro Truck Simulator 2 tırların satıldığı şehirleri paylaşacğız. Eminiz ki bu konu işinize çok yarayacak.

Aberdeen : Scania
Amsterdam : DAF
Berlin : MAN
Birmingham : MAN
Bratislava : Mercedes
Bremen : DAF
Brüksel : Iveco
Calais : MAN
Cardiff : DAF
Dortmund : MAN
Dresden : Scania
Düsseldorf : Renault
Edinburgh : MAN
Felixstowe : Renault
Frankfurt : Iveco
Cenevre : Mercedes
Glasgow : DAF
Grimsby : Iveco
Hamburg : Iveco
Hannover : Scania
Leipzig : DAF
Lille : MAN
Londra : Volvo
Lüksemburg : Volvo
Lyon : Renault
Milan : Scania
Manchester : Scania
Münih : MAN
Newcastle : Mercedes
Nürnberg : Volvo
Osnabrück : Volvo
Paris : Renault
Plymouth : Mercedes
Prag : Renault
Rostock : Renault
Rotterdam : Mercedes
Salzburg : DAF
Szczecin : Mercedes
Strasbourg : Scania
Stuttgart : Mercedes
Torino : Iveco
Verona : Volvo
Viyana : Iveco
Wroclaw : Volvo
Zürih : DAF


Ankarada Nereleri Gezmeli? İşte Ankaranın Gezilecek Yerleri!

Ankara'da oturan biri olarak Ankarada gezilecek yerleri sizlere sırasıyla tanıtmaya ve açıklamaya çalışacağım.

Bir Not: Türkiye'nin Başkenti Ankaranın, Ankara'yı sevenlere göre tek eksiği Deniz... :)

Ankara'ya geldiniz diyelim Ankara'da görülecek ilk adres tabikide Mustafa Kemal Atatürk'ün kabristanı Anıtkabir..
Anıtkabir içerisinde ki Kurtuluş Müzesini görmeden Anıtkabirden ayrılmayın etkileyici ses efektleri ile kurtuluş savaşından kalma top mermileri, bombalar, silahlar gibi çeşitli teçhizatları görebilirsiniz.

AnıtkabirDen Kareler




Müze demişken Altındağ'da bulunan ve eskiden işkencelerin yaşandığı Ulucanlar cezaevi şimdilerde restore edilerek müze haline getirildi ve ses efektleri ile inanılmaz bir ortam yaratılmış. İnsanın tüyleri ürperiyor. Gidip görmenizi tavsiye ederim.

Ulucanlar Cezaevi Müzesinden Kareler



Yine Altındağ ilçesinde bulunan Ankara kalesi ile devam edelim. Ankara kalesinin yapılış tarihi tam olarak bilinmiyor. Ankara Kaleside restore edildi ancak yanlız başınıza gitmemenizi tavsiye ediyorum. Ortamı pek güvenli değildir.

Ankara Kalesinden Kareler



Son yıllarda en çok rağbet gören mekan ise Altındağ'da restore edilmiş eski evleri ile ünlenen Hamamönüdür. Burayıda ziyaret edebilir hoş bir mekanda köz ateşinde yapılan Kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Hamamönün'den Kareler



Gelelim Ankaranın parklarına, Ankarada büyük ve gösterişli çok park var.

İlk parkımız Altınpark, Aydınlıkevler,Hasköy, Türkiş semtleri sınırları içerisinde bulunan Altınpark, Yeşilliği ile ön plana çıkıyor. Diğer parklara göre geçmisi eski olduğu için Parkta bulunan ağaçlar daha bir büyük ve ihtişamlı, Altınpark'ta yapay gölde Yunuslara binebilir, Tren gezintisi yapabilir, Paten Pistinde patene binebilirsiz. Altınpark'ta mangal yapmak yasak sadece yemeklerinizi götürerek orada yemenize izin var :) Altınpark'ın eksi yönü ise son yıllarda Ankara Büyükşehir belediyesi tarafından fazla önem verilmemesi.

Altınpark'tan Kareler 



Mamakta bulunan Mavi göl diğer adı ile bayındır barajı ise Mangal yapacağınız bir yer, tek eksi yönü kalabalık olması, özellikle tatil günleri ve hafta sonları yer bulamama sıkıntısı ile karşılaşabilirsiniz.Araçla içeri girişler 5 tl gibi bir ücrete tabi. Mavi Gölde küçük bir tekne turuna çıkabilirsiniz.

Mavi Göl'den Kareler



Gençlik parkı çeşitli oyun araçlarının bulunduğu çocuklar için eğlenceli bir yer. Son zamanlarda tadilat yapılıp yenilensede Ne kadar düzenleme yapılsada Eski Gençlik parkı havasından uzakta.  Gençlik parkının eski halini hatırlayanlar bu parka gitmesin hayal kırıklığına uğrayabilirler. Belediyenin bana göre proje bazında başarısız bir yapısıdır.

Gençlik Parkından Kareler


Ankaraya çoluk çocuk gezmeye geldiyseniz Sincanda bulunan Harikalar diyarını gezebilirsiniz. Yeşil Alanı, göleti ve Eğlenceli oyuncakların bulunduğu harikalar diyarı parkında, Çizgi film karekterleri ile tanışabilirsiniz.

Harikalar Diyarından Kareler



Yine Gölbaşı çevresinde Mogan parkıda Piknik ve Gezi için Ankaranın gezilecek güzel mekanlarından dır.





Ankarada gezebileceğiniz yerler arasında Alışveriş merkezlerini ve Kızılay,Ulus gibi yerleri saymama zaten gerek yok, Tek otobüsle Kızılay,Ulus gibi yerleşim alanlarına ulaşabiliyorsunuz. Ulusta İlk Meclis'i gezebilirsiniz. Hacı Bayram Veli Camisini ve Kocatepe Camisini görebilirsiniz. Keçiörende ki şelaleyi Teleferik eşliğinde havadan izleyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla Bahçelievlerde ki veya Kızılay da ki kafelerde keyifli zaman geçirebilirsiniz

Şimdilik Bu kadar zamanla buraya eklemeler yapacağım..

İyi Gezmeler :)

Bu Yazı Guncelist-Tr tarafından yayınlanmıştır. Sadece sayfanın Linki Kaynak gösterilerek paylaşılabilir!
>> http://guncelist-tr.blogspot.com/2013/08/ankaragezilecekyerler.html

Deniz'e Girmek Sinüzit'e İyi Geliyor, Sinüzit Ölümcül Olabilir!

Sinizüt tehlikesiz gibi gözüksede tedavi edilmediği zaman büyük sorunlara yol açabiliyor. Denize girmek Sinüzete fayda ediyor ama nasıl ?

Çoğunlukla burun akıntısıyla kendini belli eden sinüzit, daha çok üst solunum yolu hastalıklarıyla beraber görülüyor. Bir viral enfeksiyona bağlı olduğunda kolayca tedavi edilebilen hastalık, kronikleştiğinde ciddi rahatsızlıklara yol açabiliyor. İşte bu hastalık hakkında bilmeniz gerekenler:

YEŞİL RENKLİ YAPIŞKAN AKINTI
Hasta genellikle üst solunum yolu enfeksiyonuyla doktora başvuruyor. Burun akıntısı, boğazda yanma ve geniz akıntısı belirtiler arasında yer alıyor. Fakat bu bulgular tüm viral enfeksiyonlar için aynı oluyor. Sinüzitten şüphelendirecek en önemli belirti ise genizden arka tarafa akan yapışkan akıntı ve bu akıntının yeşil renkte olmasıdır.

Kronik sinüzitlerin merkezinde alerji olabiliyor. Hastanın alerjik yapıda olması, burun etlerinin ve sinüs kapılarının şişmesiyle, sinüzit kronikleşiyor.
Kronik sinüzit mevsim ayırt etmiyor. Akut sinüzit ise kışın daha çok görülüyor. Güneşle birlikte üst solunum yolu enfeksiyonları ve sinüzitler azalıyor. Sıcak, sinüzite iyi geliyor. Denize girmek ise doğal bir yıkama yöntemi oluyor.
Sinüzitler sinüs grafileri sonucunda ortaya çıkıyor. Sinüslerin kanlı olması, enfeksiyonun uzun zamandır sürdüğü anlamına geliyor.

TEDAVİ EDİLMEZSE ÖLÜMCÜL OLABİLİR
Sinüs denilen boşluklar, kafatasında yer alıyor ve hayati organlara çok yakın olduğu için, sinüzit tedavi edilmediğinde ölümcül sonuçlar doğurabiliyor. Bu sonuçlar arasında; körlük, menenjit, yüz kemiklerinde erime ve deformasyon yer alıyor.

BURUN KANAMASI VARSA KRONİKLEŞMİŞTİR
Kronik sinüziti olup bunu bir ya da iki yıl erteleyen hastalar; burun kanaması şikayetiyle hekime başvuruyor. Burun kanamasına sık sık yeşil ve sarı akıntı eşlik ediyor çünkü kemikte erozyon başlamış oluyor. Kronik sinüzitli hastalar çoğu zaman diş hekimlerine başvuruyor. Bu kişilere çoğunlukla yanlış kanal tedavileri uygulanıyor. Diş hekimlerinin; üst çenede tutmayan diş köklerini gördükleri zaman, sinüzitten şüphelenerek hastalarından öncelikle sinüs tomografisi istemesi gerekiyor.

Mısırda Neden Darbe Oldu? Darbe İle İlgili Çarpıcı Bilgiler..

Mısır'da Neden Darbe Yapıldı. Konuyla ilgili Çarpıcı bir Makale..

Takvim gazetesi yazarı Ergün Diler Mısır'da yaşanan vahşetin arka planını yazdı. Mursi İngiltere, İsrail ve Amerika'nın bedava petrolünü kesince toplanan odaklar Sisi'ye verdikleri emirle Mursi'ye darbe yaptılar.

İşte Ergün Diler'in o yazısı:

Mısır'ın, İsrail'le sayısız savaşından sonra barış CAMP DAVID'de geldi!
Amerika'nın isteğiyle..
Arada o vardı çünkü!

CAMP DAVID ANLAŞMASI
Daha sonra öldürülen Mısır Devlet Başkanı Enver Sedat ile İsrail Başbakanı Menahem Begin, 12 gün boyunca GİZLİ pazarlıklar sonucu 17 Eylül 1978'de ABD Başkanı CARTER'ın gözetiminde anlaşmayı imzaladı. Savaşların nedeninde ve sonucunda PARA yatardı! Neden ve sonuç, kesinlikle EKONOMİKTİ!
Yani söylenildiği gibi demokrasi falan götürülmezdi! Camp David'de sınırlarla ilgili birçok maddenin altına imza atıldı!

İSRAİL VE AMERİKA'YA BEDAVA PETROL
Sina, diplomatik ilişkiler hepsi fasa fisoydu! Dünya, barışı söylenen ve altına imza atılan maddelerden ibaret sanıyordu! Tıpkı Mısırlılar gibi!
Oysa gerçek çok başkaydı!

Şimdilerde benzini karne ile satan Mısır, bu anlaşmayla İsrail ve Amerika'ya PETROLÜNÜ bedavaya yakın bir fiyata satmayı taahhüt ediyordu! Galip İsrail, enerjiyi bedavaya getiriyordu!

ONE MINUTE ÇIKIŞINDAKİ DETAY

Başbakan Erdoğan, Davos'ta Peres'e ONE MINUTE çekerken yanında oturan Amr Musa, Tel Aviv korkusu yüzünden alkışla bile destek veremiyordu! Erdoğan'dan önceki dönemde nasıl Türkiye, İNGİLTERE tarafından kontrol ediliyorsa (Ki hala içerideler!) Mısır da aynı güçlerin emrindeydi! Biz önde sadece İsrail'i görüyorduk!

MURSİ İSRAİL'E GİDEN BEDAVA PETROLÜ KESTİ
O Amr Musa, Peres'e ayıp olmasın diye sustuğu için Mübarek'ten sonra Mursi geliyordu!

Peki, Mısır'ı Türkiye'ye taşıyan Mursi ne yaptı? Neden kötü oldu?
İşte konu bu!

Türkiye ile benzeşen nokta tam da burada!

Mursi, işbaşı yaptıktan sonra içeride benzini olmayan ülkenin İsrail'e ve Amerika'ya bedavaya yakın bir fiyatla petrol vermesini durdurdu!
Üretimi günde 700 bin varile çıkarmasına rağmen "Bu fiyatla tek damla vermem!"dedi. Belli ki Enver Sedat ve Menahem Begin gibi NOBEL Barış Ödülü almak niyetinde değildi!

Nobel'i değil ama başına belayı almıştı!
Paniğe kapılan İsrail ve ağabeyleri Amerika'da toplandı! Mursi tarafından getirilmiş olan SİSİ, asıl bağlı olduğu yerden aldığı emirle DARBE yaptı!
Yüzlerce insanı katletti! Çünkü Camp David'i tanımayan Mursi, sevenleriyle birlikte tehlike ve hedefti!

Bu toprakların kaderiydi! Ülkeni düşündüğünde potansiyel tehlikeydin!
En iyi seçenek, DİKTATÖR olurdun!
Erdoğan gibi!


Çünkü millet kazandığında BARONLAR kaybederdi!
Ülkenin kazanmaması için Tahrir'de LİBERALLER, Gezi'de ise SOLCULAR ortalığı ateşe verdi!

Hiç muhakeme yapmadan, kime karşı olduklarını sorgulamadan!
Bu nedenle dünkü MİLLİ MEDYADA(!) Mısır kerhen görülmüş ve içerideki sayfalarda kaybedilmişti!
Bazıları ise hiç yer vermemişti!
Halimiz buydu!

ANKARA ONLARIN OYUNLARINI BOZDU
Mutasyona uğrayan insanlarla yaşıyor, daha kötüsü bunların sesi oldukça gür çıkıyordu!

Ankara, Kürtlerle buluşup ENERJİYE ortak olmak istediği için, Mısır'a sessiz kalanların hedefindeydi!

İzin almadan Kürtler'in petrolünü sattığı için, YARAMAZ ÇOCUKTU!
Açılımın amacı silahı susturup, cari açığı kapatıp, refahı zıplatmaktı! "Gözdağı olsun" diye Mursi al aşağı edildi! Baronlar, "Bizim koyduğumuz kurallar ülkesini seven biri tarafından bozulamaz"dedi!

BAZILARI İSTANBUL'DA KALAMAYACAK
Ankara ise onların ilkelerini çok önce tutup çöpe attı!
Eğer "eski kurallar gelsin" diye saldıracaklarsa bir sürpriz onları bekliyor olacak!
Nasıl ANKARA'daki ŞATOLARINA girildiyse, İstanbul'dakine de girilecek!
Burada çok ama çok özel bilgilerin olduğu söyleniyor! Hatta bazıları için "ülkede kalamazlar" deniliyor!

Anlaşılan İstanbul, Kahire değil!
Bakalım...

Dubai Emirinin Kızı, Mısır Konusunda Babasını Facebook'ta Eleştirdi!

Mısır'da askeri darbenin ardından askerlerin yaptığı zulümden sonra tepkiler gelmeye devam ediyor.
Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid el-Maktum'un kızı Mehra, Facebook hesabında babasının fotoğrafının üzerine "Özür dilerim baba ama akan kanın nedeni bizim paralarımız" yazdığı bir paylaşımda bulundu.

"DİN MESELESİ"
Mehra, 19 Temmuz'da paylaştığı Suudi Arabistan Kralı Abdullah ile babasının fotoğraflarının altında "Newyork Times: Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Sisi'ye verdiği paralar, Mursi'ye karşı komplo kurulduğunu ortaya koyuyor" yazılı fotoğrafın üzerine "Afedersin, babam olsan da bu mesele, din meselesi" yazmıştı.

Mehra'nın sosyal paylaşım sitesi hesabı üzerinden Mısır'daki darbe karşıtlarını ve Suriye'deki muhalifleri destekleyen paylaşımlarda bulunması dikkati çekti.

Dubai Emiri'nin kızından sert Mısır yorumu