Pınar Altuğ Kolejli Kızlara Özendi! Çok Çıtırım...

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ giydiği kıyafetlerle gündemde kalmaya devam ediyor.

Fiziği ve güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Pınar Altuğ görenleri yine kendisine hayran bıraktı..

"ÇOK ÇITIRIM"
Giyim tarzıyla dikkat çeken Altuğ, "Bu etekler bu sene moda. Kolejliler gibi oldum. Çok çıtırım" diye konuştu.

Dikkat: Kredi Kartı Limitleriniz Düşmek Üzere!

Son günlerde Bankaların kredi kartlarının borçlarını tahsil edemesi karşısında BDDK duruma el koydu.Kredi Kart limitleriniz düşebilir. Haberin Ayrıntıları..


Kredi kartı limitleri ve asgari ücretlerine düzenleme getiren Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK) sorunun köklü çözümü için radikal bir düzenlemeye gidiyor. İki yıldır üzerinde çalışılan 'tek limit' uygulamasında sona gelindi.

10 TANE KREDİ KARTIN OLSA DA...
Kısa sürede devreye alınacak tek limit uygulaması ile 10 farklı kredi kartı olsa bile tüketici kendisi için belirlenen limiti aşamayacak. Örneğin bir vatandaşın aylık limiti 2 bin TL ise farklı bankalardan üç tane kredi kartı olsa bile bu rakamın üzerine çıkamayacak. Belirlenen limiti ister tek bankadan isterse farklı bankalardan alacağı kartlar ile kullanabilecek. Düzenleme ile kredi kartı borçlu sayısının azaltılması ve konuyla ilgili yaşanan mağduriyetlerin önüne geçilmesi hedefleniyor.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE
Bankacılık çevrelerinden edinilen bilgilere göre BDDK konuya ilişkin çalışmasını büyük ölçüde tamamladı. Önümüzdeki günlerde gerekli düzenlemenin yapılacağını belirten üst düzey bir banka yetkilisi, 'Kaleme alınma aşamasına gelindi. Birkaç gün içerisinde konuyla ilgili değişiklik yapılacak' dedi. Bankalararası Kart Merkezi verilerine göre Türkiye'de 9 milyonun üzerinde banka kartı, 57 milyon da kredi kartı bulunuyor.

RİSK ANALİZİ YAPILACAK
Star'ın haberine göre, BDDK'nın kredi kartına tek limit çalışmasında vatandaşların gelirleri göz önünde bulundurulacak. Bankaların, limit hesaplaması için müşterinin kira, tahvil, bono gibi gelirini bir arada görebileceği, riskleri analiz edebileceği bir sistemin hayata geçirilmesi üzerinde de duruluyor. Her kart sahibinin gelirlerinin toplanarak, harcama tutarının belirlenmesi üzerindeki çalışmalar sürüyor. Merkez Bankası verilerine göre kredi kartı borcunu düzenli ödemeyenlerin sayısı 1.5 milyonun üzerinde. 30 Eylül 2013 itibariyle toplam kredilerin takibe düşme oranı yüzde 2.72 iken aynı oran kredi kartında yüzde 5'in üzerinde bulunuyor.

Dragon city bedava altın kazanma hilesi

Dragon city bedava altın kazanma hilesi
Merhaba Arkadaşlar Sınırsız Battle Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Social Empires Oyunu Strateji Savaş Oyunu Tarzı Sevenlerin Oynayabileceği Bir Oyundur Bizimde Önerebileceğimiz Bir Oyun Tarzıdır. Facebookta Genellikle Tanınan Bir Oyundur Aynı Şirket Yapımcısının Birde Wars Oyunu Vardır. Biz ise Şimdi Social Empiresde Sınırsız Battle Hilesini Vereceğiz Kolay Gelsin.
Gerekli Program Cheat Engine için 
Dragon city bedava altın kazanma hilesi

Dragon City hileleri facebook hileleri

İyi günler canlar dostlar..  Gönül ister ki sizleri gemse boğalım ama elimizden şuanda gelen her alternatifi değerlendirmek adına bu tek tık ile kazanacağınız ödülü paylaşmak istedik. Dragon City hilelerine hemen her gün yer vermemizin sebebi sizlerin efsanevi birer ejderha yetişiricisi olmanız.Facebook oyun hileleriFacebook oyun ödülleri bizden sorulur evet. Facbook oyunları diğerlerinden daha başarılı oynamakta sizden sorulur. Trgala farkı ile hoşça kalın arkadaşlar. Aşağıdaki resme tıklayıp gemsinizi alın. Keyifli Oyunlar.


Bubble hilesi Bubble Land Skor Hilesi

Selamlar, Arkadaşlar Skor Hilesi İle Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Bubble Land Oyunu Tıpkı Bubble Witch Saga Tarzı Hoş Bir Oyundur. Bu Oyunda Diğer Benzer Oyunlardaki Gibi En Az 3tane Aynı Renk Balonu Vurarak Skor Kazanmaya Çalışıyoruz. Bizde Bu Oyunda Skor Yapmak İçin Fazla Yorulmayın Diye Skor Hilesini Sunuyoruz İyi Eğlenceler…

Tıkla ve İndir



Uygunsuz Etleri Pizza İle Elden Çıkarıyorlar!

Gıda üzerine dönen oyunlara gün geçtikce yenileri ekleniyor. En son Pizza'lar da kemik üzerinde kalan etlerinde kullanıldığı söylentisi dolaşmaya başlandı. Haberin Detayı...

Uygunsuz etleri pizza ile elden çıkarıyorlarGıda Bakanlığı’nın Et ve Et Ürünleri Tebliği ile birlikte 2012 yılı sonunda sucuk ve sosislerde karışım et kullanımına yasak geldi. Ardından sucuk fiyatları tavan yaptı.

MALİYET AZALSIN DİYE DOLDUR İÇİNE NE VARSA
Zaman Gazetesi'nin haberine göre, son günlerde bazı firmalar yüzde 30’a varan indirime gitti. Pizza ve pidecilere özel hazırlanan sucukların içinde maliyeti ucuzlatmak için çok sayıda karışımın kullanıldığı tespit edildi.

Bir firmanın, kemiklerin üzerinde kalan et dokusunun mekanik olarak ayrıştırılması ile elde edilen ve MDM olarak adlandırılan etleri kullandığı ortaya çıktı. Ete geçen kemik parçacıkları ve yumuşak dokudan dolayı MDM etlerin yüksek oranda kalsiyum içerdiği ve bazı hastalıklara yol açtığı belirtiliyor. Daha ucuza mal edilmek için hilelere başvurulan bu tür özel ürünler doğrudan vatandaşa satılmıyor. Ancak hazır pizza ve pideler olmak üzere restoran, lokanta, büfelerde pişirildikten sonra servis ediliyor. Bu şekilde son üründe yapılan analiz ile uygunsuz tespitin de önüne geçilemiyor. Ancak sucuk üreticisinin veya bunu kullanan firmaların depolarından numune alınarak yapılan analizler ile tespit sonucu ortaya çıkıyor.

Atesli Aynasızlar türkçe dublaj izle



Gösterim tarihi: 09 Ağustos 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.2/10
IMDB puanı: 7.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Melissa Mccarthy, Michael McDonald, Sandra Bullock
Tür: Aksiyon, Komedi, Suç
Senaryo: Katie Dippold
Yönetmen: Paul Feig
Orijinal İsim: The Heat 
Film Konusu : Bir FBI ajanı olan Katerina James'e yeni bir görev verilir. Fakat bu sefer ki ortağı büro içerisinden değil, Boston polis departmanındandır. Kaçıklığı ile ün yapmış kadın polis memuru Shannon Mullins ile birlikte çalışarak bir Rus gangsterin ve çetesinin peşine düşerler. İkisi de birbirinden kişilik ve çalışma yöntemi olarak oldukça farklı olan bu iki kadın erkeklere taş çıkartacak bir iş birliği ile çete avına çıkarlar! Tabii bu komik macera boyunca başlarına türlü işler de açılacaktır İki kadın görevli bir Rus gangsterin ve çetesinin peşine düşeceklerdir. Kişilik ve çalışma biçimi olarak farklı tipler olan ekip erkeklere taş çıkartacak bir çete avına çıkacaklardır. Bu komik macerada başlarına binbir türlü iş açılacaktır. Keyifle izleyeceğiniz filmin sonunu merak ediyor musunuz ? 
Film Etiketler : Ateşli Aynasızlar türkce dublaj izle, Ateşli Aynasızlar izle, Ateşli Aynasızlar full izle, Ateşli Aynasızlar filmi izle, Ateşli Aynasızlar online izle, Ateşli Aynasızlar hd izle, The Heat izle, The Heat türkce dublaj izle, The Heat full izle, Ateşli Aynasızlar The Heat filmi izle, Ateşli Aynasızlar The Heat izle

Arkadasım Max filmi izle 2013



Arkadasim Max  izle
Gösterim tarihi: 7 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.0/10
IMDB puanı: 8.5/10 (Oy veren sayısı az)
Yapım: 2013
Oyuncular: İnci Türkay, Köpek Max, Murat Akkoyunlu
Tür: Komedi
Senaryo: Ethem Özışık
Yönetmen: Murat Şeker 
Film Konusu : Yetenek Sizsiniz yarışmasında birinci olup, seyircilerin gönlünde taht kuran akıllı köpek Max’in başrol oynadığı filmde, konağında sadık köpeği Max ile birlikte kalan Aliye Hanım, yaşadığı kasabanın tek önemli gelir kaynağı olan zeytinyağı fabrikasının sahibidir. Hayattaki tek varlığı Max ve yeğeni Burhan olan Aliye Hanım, açgözlü yeğeni Burhan’ın bir tuzağına kurban gitmek üzeredir.keyifli bir şekilde devam eder. 
film etiketler : Arkadaşım Max izle, Arkadaşım Max full izle, Arkadaşım Max online izle, Arkadaşım Max filmi izle, Arkadaşım Max filmi full izle, Arkadaşım Max  yerli film izle, Arkadaşım Max izle, 

Pasifik Savasi Pacific Rim türkce alyazi izle



Pasifik Savasi Pacific Rim filmi izle
Gösterim tarihi: 19 Temmuz 2013
filmizlesene-vk.blogspot.compuanı: 7.0/10
IMDB puanı: 7.5/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi
Tür: Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu
Senaryo: Travis Beacham
Yönetmen: Guillermo del Toro
Orijinal İsim: Pacific Rim 
Film Konusu : Canavalardan oluşan bir lejyon denizden yükselmeye başlar. Kaiju olarak bilinen canavarlar bincelerce insanın ölümüne ve yaşam kaynaklarının tükenmesine sebebiyet verecektir. Büyük bir savaş başlar. Dev Kaiju’larla savaşmak için özel silah icat edilir: Bunlar Jeager’ler adı verilen devasa robotlardır. Bu robotlar zihinleri sinirsel bir köprüye kilitlenen iki pilot tarafından simultane olarak kontrol ediliyorlar. heycan dolu devam eden bu film izlerken keyif alcaksınız. 
Film Etiketler : Pasifik Savaşı türkçe altyazı izle, Pasifik Savaşı 2013 filmi izle, Pasifik Savaşı full izle, Pasifik Savaşı online izle, Pasifik Savaşı hd izle, Pasifik Savaşı izle, Pasifik Savaşı filmi izle, Pasifik Savaşı filmi full izle, Pasifik Savaşı filmizle,

Blood of Redemption türkce altyazi izle




Blood of Redemption filmi izle
Gösterim tarihi: 24 Eylül 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.1/10
IMDB puanı: 4.1/10 (Az kişi oylamış)
Yapım: 2013
Oyuncular: Billy Zane, Dolph Lundgren, Gianni Capaldi
Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim
Senaryo: Giorgio Serafini, Rey Reyes
Yönetmen: Giorgio Serafini, Shawn Sourgose 
Film Konusu : Kuvvet, para ve onu deliler gibi seven bir kadın, idol bir kardeş: Quinn Forte Billy Zane bunların hepsine sahip birisidir. Aynı zamanda onun düşmanları da vardır. Bir gecede herşeyi kaybeder. Onu kaldığı apartmandan birisi ihbar eder.   
film etiketler : Blood of Redemption izle, Blood of Redemption türkçe altyazı izle, Blood of Redemption filmi izle, Blood of Redemption full izle, Blood of Redemption online izle, Blood of Redemption film izle, Blood of Redemption tek part izle, filmizle, film izle, online filmizle,