Artçı Şok türkçe dublaj izle



Artçi Şok filmizle Gösterim tarihi: 02 Ağustos 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: /10
IMDB puanı: 4.7/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Ariel Levy, Eli Roth, Nicolás Martínez
Tür: Macera, Suç, Gerilim
Senaryo: Guillermo Amoedo
Yönetmen: Nicolás López 
Film Konusu : Gece, yer altındaki gece kulübünde eğlenmeye giden bir grup seyahat eden gencin, ani deprem şoku ile yaşadıkları Depremin olduğu esnada yerin altına inşaa edilen bir gece klubünde doyasıya eğlenen arkadaş grubu, depremden sağ kurtulmuşlardır. Ancak yukarı çıkmak çokta kolay olmayacaktır, çıktıklarında ise hiçte hoşlarına gitmeyecek. Yerle bir olmuş bir şehir ile karşılaşacaklardır… 
Film Etiketler : Artçı Şok Türkçe Dublaj izle Artçı Şok Türkçe Dublaj online izle Artçı Şok Türkçe Dublaj hd izle Artçı Şok Türkçe Dublaj  izle, Artçı Şok izle, Artçı Şok online izle, Artçı Şok film izle, Artçı Şok full izle

Juventus Maçında Galatarasay'ın Teknik Direktörü Drogba Olacak!

Fatih Terim'in takımdan gönderilmesinden sonra Teknik Direktörlük görevini Drogbanın yapacağı öğrenildi. Bu arada Fatih Terim'in aniden gönderilmesi nedeni ile Futbolcuların çok şaşırdıkları ve gergin oldukları öğrenildi.

Yönetim, başarılı çalıştırıcı ile yolların ayrılmasının ardından Mancini başta olmak üzere teknik direktör adaylarını masaya yatırırken flaş bir karara imza attı. Sözcü'nün haberine göre, en doğru seçimi yapmak adına aceleci davranmak istemeyen yönetim, takımın teknik sorumluluğunu 2 maçlığına yıldız golcü Didier Drogba'ya emanet etti.

HEM TEKNİK DİREKTÖR HEM OYUNCU
Buna göre Drogba, ligdeki Çaykur Rizespor maçı ile Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile oynanacak maçlarda hem teknik direktör hem de oyuncu sıfatıyla müsabakalara çıkacak.

Geldiği günden bu yana sarı-kırmızılı taraftarın gönlünde taht kuran Drogba, Terim döneminde de takımın saha içindeki lideri konumunda bulunuyordu.

Mısır Püskülü'nün Bir Faydası' Ödem Söktürücü Olmasıdır!

Mısır püskülü'nün insan sağlığına yararlarını yeni yeni medya'da duyar olduk.Hatırlarsanız Mısır Püskülünün zayaflamaya yardımcı olduğuda açıklanmıştı. Şimdi ise farklı bir yararı ile karşımızda..

Bilinen en önemli ödem söktürücünün mısır püskülü olduğunu belirten Prof. Dr. Erdem Yeşilada şunları söyledi:

"Yoğun geçen bir günün ardından, uzun yol sonrası, uykusuz geçen bir gece veya ilaç kullanımı sonucu meydana gelen ödemi vücuttan atmanız için mısır püskülü iyi bir yardımcıdır. Fazla kullanılması sonucu vücudun ihtiyacı olan suyun da vücuttan atılması riski olduğu unutulmamalı.

Bu nedenle ödem hissedilmediğinde kesinlikle içilmemeli. Ayrıca fazla tüketimi alerjik faktörler de oluşturabilir. İçerisinde düşük miktarda bulunan kalsiyumun da kemik ve diş sağlığı için olumlu etkileri olduğu bilinmektedir."

Fifa 2014 Oyununu Cep Telefonlarınıza Ücretsiz İndirebilirsiniz!

Akıllı Cep Telefonu sahipleri bu yıl Fifa oyununu ücretsiz indirebilecekler.Tabi ki oyunu oynadıkça Pamuk eller cebe olacak!

Brezilya'da düzenlenecek IFA 2014 Dünya Kupası öncesinde, Electronic Arts iOS ve Android kullanıcılarına büyük bir sürpriz yaptı. Fifa 2014 uygulaması, AppStore ve Google Play'de bedeva olarak sunuldu. 33 lig ve 16 binden fazla oyuncu içeren uygulama, sakatlık, maç cezası ve oyun taktikleri gibi orijinal oyundaki her içeriğe sahip.

SEÇENEKLERİN AÇILMASI 6 DOLAR
EA Sports, geçtiğimiz yıl 6.99 dolara sunduğu oyunu bu yıl bedava yayımlayarak oyunseverlere büyük bir jest yapmış oldu.

Ancak, Android'de ilk maçı yapmanızın ardından Menajerlik veya Turnuva modu gibi seçeneklerin açılması için 6.05 dolar ödemek gerekiyor.

PyramidValle Ödül paketi

The Smurfs & Co: Spellbound 3000 Pembe Mantar Ödülü



KOD = 46C5-391P-0875-76MD

Murder In Provence Ödül Paketi

Bubble Loop Bölüm Atlama Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine 

8 Ball Pool Uzun Menzil Hilesi V11



Gerekli Program Cheat Engine  
Gerekli Dosya : TIKLA

Dragon City Gol ve EXP Hilesi Güncel Sürüm








Gerekli Site : TIKLA
Gerekli Site 2 : TIKLA [Bunu Öteki Site Kapanırsa Bundan Yapın Diye Koyuyorum]
Input Key Tool Bulma : TIKLA
Proxy Listesi : TIKLA

Galaxy Explorer Hilesi



Gerekli Program Cheat Engine

Kitchen Scramble Para Süre bitirme ve EXP Hilesi 3 hile bir arada



Gerekli Program Cheat Engine 
Gerekli Dosya TIKLA

Gem Blast Görev Hilesi



Gerekli Program Cheat Engine
 

Spotify Nedir? Spotify Sitesinden Müzik Nasıl Dinlenir?

Spotify Nedir, Spotify Nasıl İndirilir, Spotify Nasıl Kullanılır?

Spotify Türkiye Direktörü Ergül Çivi'nin hurriyet.com.tr'ye anlattığı müzik platformu, yalnızca internetten müzik dinleyebileceğiniz bir uygulama değil aynı zamanda Facebook ve Twitter gibi bir sosyal medya uygulaması. 2008 yılında İsveç'te Daniel Ek ve Martin Lorentzon tarafından kurulan platformun fikri 2006'da oluşmaya başlıyor.

İlk etapta İsveç başta olmak üzere Batı Avrupa ülkelerinde yayılmaya başlayan Spotify daha sonra ABD piyasasına giriyor.

Bugün Türkiye ile birlikte aynı zamanda Yunanistan, Tayvan ve Arjantinde'de lansman yapan Spotify bugünden itibaren toplam 32 ülkede hizmet veriyor olacak.

TAMAMEN YASAL
Spotify'ın tamamen yasal bir platform olduğunun altını çizen Ergül Çivi 300 binden fazla hak sahibiyle de telif hakkı anlaşması yapıldığını belirtti. Spotify'da toplam 24 milyon kullanıcının bulunduğunu söyleyen Ergül Çivi bunun yaklaşık 6 milyonunun ücretli olduğunu, diğer hesaplarda ise reklam üzerinden gelir elde edildiğini ve müzik piyasasına telif hakkı olarak ödendiğini aktardı.

Sisteme göre bir şarkı ne kadar çok tıklanırsa, o şarkı için o kadar çok telif ödeniyor. Bu da müzik piyasasının gelişmesine yardımcı oluyor. Bununla birlikte adı duyulmamış grupların da Spotify ile iletişim kurarak şarkılarını arşive eklemesi mümkün. Bu da yeni grupların piyasada adını duyurmalarına yardımcı oluyor.

Spotify 2008'den bu yana yaklaşık 500 milyon dolarlık telif hakkı ödemesi yaptı. Ergül Çivi, arşivin sürekli büyümesi ve kullanıcı sayısının artması sonucu ayn rakama sadece 2013 içinde de ulaşılmasının beklendiğini belirtti.

Bununla beraber Spotify korsana karşı da önemli bir araç olmuş durumda. Verilere göre İsveç'te Spotify'ın çıktığı 2008'den bu yana internetten korsan müzik indirme yüzde 33 azaldı.

ÜNLÜLERİN ŞARKI LİSTESİ
Spotify'ın ilginç özelliklerinden biri de sosyal bir patform olması. Kullanıcıların dinledikleri ve sevdikleri müzikleri Facebook ve Twitter sayfalarında, bloglarında ya da e-mail aracılığı ile paylaşabiliyor.

Bununla beraber Spotify'a Facebook şifreleri ile girebilen kullacılar kendileri gibi Spotify'da hesabı olan arkadaşlarını burada da takip edebiliyor, müzik listelerini arkadaşları ile paylaşabiliyor.

Ünlülerin de aynen Twitter'da olduğu gibi onaylanmış Spotify hesapları bulunuyor. Onaylanmış Spotify hesabı bulunan ünlüler arasında ABD Başkanı Barack Obama'dan son zamanlarda skandallarıyla dillerden düşmeyen Miley Cyrus'a kadar birçok ünlü bulunuyor. Ünlüler de kendi şarkı listelerini hazırlayıp takipçileri ile paylaşıyor.

Türkiye'de ise Hayko Cepkin, Soner Sarıkabadayı Aylin Aslım gibi ünlülerin şimdiden Spotify hesabı açılmış durumda.

ŞARKI ÖNERİLERİ
Spotify'ın arkasında oldukça gelişmiş bir algoritma bulunuyor. Program kullanıcının dinlediği şarkılara göre önerilerde bulunabiliyor. Kullanıcının dinlediği şarkıcının tarzına yakın diğer müzisyenler, dinlenilen bir şarkının geçmiş yıllarda çıkmış orjinal versiyonu önerilebiliyor. Bununla beraber kullanıcı farklı tarzda iki şarkı dinlediyse bu iki tarza yakın şarkıcıların yaptıkları düet bile önerilebiliyor.

Spotify içinde tamamı ücretsiz birçok uygulama bulunuyor. Bu uygulamalar aracılığıyla Spotify bir karaoke aracı olarak bile kullanılabiliyor.