Dünya Kupası İçin Plazmalarınızı Hazırlayın! Evdeyiz...

Dünya kupası hayallerimiz Hollanda yenilgisi ile son buldu.Grubu 4.sırada tamamlayabildik!

Rüyaydı, olmadı2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Fatih Terim'in gelişiyle 3'te 3 yapan A Milli Futbol Takımımız, Hollanda ile çıktığı "Ya tamam ya devam" maçını 2-0 kaybetti. Şükrü Saracoğlu'ndaki karşılaşmanın gollerini Robben ve Sneijder kaydetti. 16 puanda kalan Milliler; Romanya ve Macaristan'ın galip gelmeleriyle grubu 4. bitirip play-off'a kalamadı.

Bu futbolcularla çok zor!

Daha önceki maçlarda zayıf rakiplere karşı sadece 7 puan toplayabilen Milliler, Hollanda maçında da yokları oynadı. Fatih Terim'in kadro seçiminde de hatalar olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Son üç milli maçta ilk onbirde kendine yer bulan ve etkili bir oyun ortaya koyan Gökhan Töre maç 2 - 0 ken 56.dakikada oyuna girdi. Terim'in Gökhan Töre yerine daha önce ilk onbirde yer vermediği Olcan'ı oynatmasına kimse anlam veremedi. Burak Yılmaz yine yokları oynarken, Fatih Terim'in ve Türk futbolunun umut bağladığı Arda Turan ise yine yokları oynadı.

Sonuçta biz Dünya kupasını haketmedik ve gidemiyoruz. Milli Futbolcularımız artık Brezilya'ya turist olarak gidebilir.

Tebrik ederiz.

Eksik sayfalar izle hd 2013



Eksik sayfalar  filmi full izle
Gösterim tarihi: 10 Mayıs 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.2/10
IMDB puanı: 6.5/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Hüseyin Avni Danyal, Tolga Güleç, Tuvana Türkay
Tür: Dram
Senaryo: Berkay Berkman, Saygın Ersin
Yönetmen: Ozan Çobanoğlu
Film Konusu : Sekiz üst düzey yönetici, dolandırıcılık suçlarıyla yargılanmaktadırlar. Bu yargı sürecinde, bir gün kendilerini daha önce hiç görmedikleri bir ofiste bulurlar, kendini Patron diye tanıtan gizemli bir adam onlara hayatlarında daha önce karşılaşmadıkları gerçeklerle yüzleştirecektir Bu gerilim dolu günlerde hayatta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya razıydılar artık.Son derece teknolojik olan bu ofis, sekiz çalışanını hiç bir yere bırakmak niyetinde değildir.
Film Etiketler :  Eksik Sayfalar 720p HD izle, Eksik Sayfalar Filmini izle, Eksik Sayfalar Full izle, Eksik Sayfalar Hd izle, Eksik Sayfalar Tek Parça izle,  Eksik sayfalar, Eksik sayfalar 720p, Eksik sayfalar filmini izle, Eksik sayfalar hd izle, Eksik sayfalar ipad iphone izle, Eksik sayfalar izle, Eksik sayfalar seyret, Eksik sayfalar tek parça izle

Rtük'ten Olay Tv'ye Rekor Ceza!

Rtük ilk dafe tek seferde bir kanala bu kadar ceza verdi...

Bursa'da yayın yapan Olay TV'nin, yayınını yaptığı ''Young at Heart, The Fighting Seabees. Nort to Alaska, The Perils of Pauline, The Barefoot Contessa, What Price Glory, Gigi, The Prince and the Showgirl, April in Paris, Halls of Montazuma, My Sister Eileen ve Breakfast at Tiffany's adlı filmlerde yer alan sigara görüntülerini, buzlanmadığını belirtti. Her film için 73 bin 263'er liralık ceza uygulandı. Toplam ceza 879 bin 156 lira oldu.

İstanbul - Ankara Hızlı Tren Durakları Nerede?

Ankara İstanbul arasında başlayacak olan Hızlı tren'in durakları belli oldu.


Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattındaki 9 durak belirlendi29 Ekim 2013'te Marmaray'ın açılış töreninin ardından ayrı bir törenle hayata geçirilmesi planlanan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının durakları belli oldu.

Toplam 9 durak olacak YHT hattında yolcular, Ankara'dan İstanbul'a giderken sırasıyla Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Pamukova, Sapanca, İzmit ve Gebze'den geçerek Pendik'e varacak. Bu yolculuk 3 saat sürecek.

İki il arasındaki yolculuğu 3 saate düşürecek 533 kilometrelik YHT hattı, vatandaşların daha ucuz fiyata Ankara-İstanbul arasında seyahat yapmalarına imkan sağlayacak. Ankara-Eskişehir hattının ardından Ankara-İstanbul hattının hizmete girmesiyle yolcu taşımacılığında yüzde 10 olan demiryolu payının yüzde 78'e çıkması öngörülüyor.

Ankara-İstanbul YHT hattı, son durak Pendik'teki banliyö hattıyla Marmaray'a entegre edilecek. Böylece Avrupa'dan Asya'ya kesintisiz ulaşım sağlanacak.

UÇAKLA REKABET EDECEK

Ankara-İstanbul arasında YHT ile seyahatin, uçaktan daha çok tercih edilmesi bekleniyor. Zaman açısından havayoluyla ulaşımın avantajlarını sunacak YHT'ler, biletlerinin otobüs biletlerinden biraz pahalı, uçak biletlerinden ise ucuz olmasıyla uçaktan bir adım öne geçecek.

Ankara-İstanbul arasında uçakla yolculuk yapan bir vatandaşın kalkıştan ortalama 45 dakika önce Esenboğa Havalimanı'na varması gerekiyor. Havalimanına seyahat toplu taşımayla yaklaşık 45 dakika sürerken, uçakla Sabiha Gökçen'e yapılan yolculuk sonrası havaalanından çıkış 1 saate ulaşabiliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kadıköy'e ulaşımın ortalama 1 saat sürdüğü düşünüldüğünde uçakla Ankara'dan başlayan yolculuk ortalama 3-3,5 saate ulaşıyor. Ancak özellikle İstanbul trafiği ve öngörülemeyen uçak rötarlarının eklenmesiyle bu süre bazı seferlerde 4 saate yükselebiliyor.

Ankara'dan İstanbul'a YHT ile ulaşım süresine bakıldığında ise başkentteki hafif raylı sisteme entegre Ankara Garı'na ulaşım, yaklaşık 20 dakika alıyor. Ankara'dan İstanbul'daki son YHT istasyonu Pendik'e ulaşımın 3 saat, Pendik'ten Kadıköy'e varışın ise banliyö ile yaklaşık 40 dakika sürmesi halinde YHT ile ulaşım toplamda 4 saati alacak.

Sonuç olarak Ankara-İstanbul arasındaki mesafeyi kat etmede iki ulaşım türü arasında rekabet yaşanması öngörülüyor.