Tüpraş İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Tüpraş Açık İş İlanları!

http://www.imay.com.tr/wp-content/uploads/2013/04/tupras.jpg Tüpraş iş başvurusu yapmak ve Tüpraş Açık iş ilanlarına bakmak için bu sayfaya gözatabilirsiniz.

Tüpraş'ta işe alım sürecinde öncelikli olarak nitelikli işgücünün şirketimize çekilmesi ve bu gücün çalışma ortamında en etkin ve verimli biçimde değerlendirilmesi hedeflenmektedir. Hedef’ i ve Değerler’ i içinde insan kaynağını vurgulayan Tüpraş, en büyük yatırımını insana yapmaktadır.

İş başvurularının şirketimizin ihtiyaçlarına göre daha etkin değerlendirilebilmesi için Internet aracılığıyla iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Internet üzerinden yapılan başvurular daha hızlı değerlendirme imkanı sağlamakta ve farklı lokasyonlarda bulunan Rafinerilerimiz tarafından görüntülenebilmektedir.

Tüpraş ailesine katılmak istiyorsanız sizin için uygun olan linke tıklayarak iş başvuru formumuzu doldurabilirsiniz.Üniversite Mezunları için başvuru formu doldurmak için tıklayın


Beyaz Yaka'lı Personel İş Başvuru Formu
Açık Pozisyonlar 
Beyat YakaÜniversitelerin lisans ve üstü bölümlerinden mezun adaylar;
Beyaz yakalı personel işe alım sürecimizde adayların yetkinlik ve teknik bazda işe uygunluğunu belirlemede, pozisyonun niteliklerine de uygun olarak aşağıdaki değerlendirme araçlarından tümü veya birkaçı kullanılır. Adaylarla, İnsan Kaynakları departmanları ve ilgili iş birimleri gerekli görüşmeleri yapar.
  1. İngilizce sınavı
  2. Kişilik Envanteri
  3. Yetkinlik Bazlı Mülakatlar
  4. Değerlendirme Merkezi – Adayların yetkinlikleri kendilerine verilen vaka çalışmaları üzerinde gerçekleştirdikleri grup çalışması ve bireysel egzersizlerle gözlenir ve değerlendirilir. 



Mavi Yaka 'lı Personel İş Başvuru Formu
Meslek Yüksek Okullarının;
Mavi Yaka Rafineri ve Petrokimya Teknolojisi ,Kimya Teknolojileri, Elektrik, Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Makine, Makine Resim Konstrüksiyon, İnşaat Teknolojisi, Çevre Koruma ve Kontrolü, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Sağlık Memurluğu, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Özel Güvenlik ve Koruma bölümlerinden mezun
Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Anadolu Meslek Lisesi Okullarının;
Elektrik, Elektronik, Kimya, Tesviye, Metal bölümlerinden mezun adaylar
Mavi yaka pozisyonlarının alımları aşağıdaki aşamalardan oluşur.
  1. Zihinsel Beceri Testi
  2. Kişilik Envanteri
  3. Mülakat(lar)