·Büyük boy patates
· Sosis veya salam (doğranmış)
·Mısır (haşlanmış veya konserve)
·Bezelye (haşlanmış veya konserve)
·Kornişon turşusu (doğranmış)
·Kaşar peyniri (rendelenmiş)Tereyağı
·Zeytin
·Mayonez
·Ketçap (isteğe bağlı)
Yapılışı
· Fırınınızı 250 derecede ısıtınız.
· Patatesleri yıkayıp, kurulayıp teker teker alüminyum folyoya sarınız.
· Fırın ısınınca patatesleri en üst rafta ızgara üzerinde pişiriniz.
· Patateslere kürdan batırarak pişmesini kontrol ediniz.
· Patatesler pişince bıçakla ortadan yarınız.
· Sıcak patatese önce biraz tereyağı koyunuz. Çatalla patatesin kabuklarına zarar vermeden patatesin içini ezerek püre haline getiriniz.
· Daha sonra diğer malzemelerden istediğiniz kadar ilave ediniz ve karıştırınız.
· En son isteğe bağlı ketçap ve Mayonez ilave ediniz.
0Awesome Comments!