Doktorum 20 Ocak Kanal D İzle


Tarih:20.01.2014
Kanal: Kanal D
Tür:Sağlık

"Göbek ve Kalça Yağları İçin Estetik Çözümler" , "Dizde Ödem ve Ağrı Nedenleri", “Tırnak Sağlığı ve Tırnak Hastalıkları"


"Göbek ve Kalça Yağları İçin Estetik Çözümler"
"Dizde Ödem ve Ağrı Nedenleri"



Ceyda Düvenci ve Prof. Dr. Murat Aksoy’un sunduğu Doktorum, bugün Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Hasan Fındık’ ı konuk edecek. “Göbek ve Kalça Yağları İçin Estetik Çözümler” nı zamana yenilmek istemeyen hanımlar kaçırmamalı!
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Demirhan Dıraçoğlu “Dizde Ödem ve Ağrı Nedenleri”ni anlatacak Doktorum izleyicileri için. Dizde ödem ya da ağrıya neden olan sebepler nelerdir? Hastalar nelere dikkat etmeli? Diz ağrılarının ameliyatsız tedavisi nasıl yapılıyor? Merdiven inip çıkmak gibi gündelik aktiviteleri yaparken bile zorlanıyorsanız bu bilgiler sizler için!

Cilt Hastalıkları Uzmanı Dr. Deniz Koral,“TIRNAK SAĞLIĞI VE TIRNAK HASTALIKLARI” konusu ile tırnak şeklimizin hastalıkların ilk işareti olabileceğini anlatacak bizlere.

Doktorum, hafta içi her sabah 08:45’te KANAL D’de!



"Bitkilerden Gelen Sağlık"
"Tiroidin 5 Belirtisi"


Ceyda Düvenci ve Prof. Dr. Murat Aksoy’un sunduğu Doktorum, bugün “Bitkilerden Gelen Sağlık” konusuyla Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş’ı ağırlayacak! Aktaş, ilaçların yanı sıra bitkilerin doğal gücünden faydalanmanın hastalıklarla savaşmadaki önemini ve yerini anlatacak.

Kanser hastaları için özel olarak hazırlanmış reçeteler, kanserden koruyan özel çaylar, karışımlar, romatizma hastaları için altın değerinde olabilecek ev yapımı yakı, yaşlanma etkilerini geciktiren doğal krem, sizi soğuk kış koşullarına, hastalığa ve yorgunluğa karşı güçlü kılacak tarifler, karışımlar...Hepsi ama hepsi Doktorum’da!

Doktorum bir diğer konuğu ise İç Hastalıkları ve Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Oşar Siva olacak. “Tiroidin 5 Belirtisi" ni öğreneceğiz. Vücudunuzun verdiği sinyalleri tanıyın! Bu belirtileri göz ardı etmeyin!

Doktorum, hafta içi her sabah 08:45’te KANAL D’de!