Malzemeler
- 125 gr. eritilmiş margarin
- 3 su bardağı süt
- 2 su bardağı tozşeker
- 6 yemek kaşığı kakao
- 2 paket pötibör bisküvi
- 1 su bardağı fındık içi
Tarif
- Tencerede margarini eritin.
- İçine kakao, tozşeker ve süt koyup kaynayıncaya kadar karıştırdıktan sonra ocağın altını kapatın.
- Hazırladığınız karışımı büyük bir cam kaseye alın.
- Karışım ılımaya başlayınca fındık içi ve kırılmış bisküvileri ilave edin.
- 10 dakika bekleyin, bisküvi kakaolu karışımı iyice emsin.
- Karışımı alüminyum folyo üzerine dökün, rulo haline getirin.
- Daha sonra ruloya elinizle üçgen şekli verin ki pastanız düzgün olsun.
- Pastayı hava almayacak şekilde sardıktan sonra 1 gece buzdolabında bekletin.
- Servis yapacağınız zaman alüminyum folyoyu çıkarın.
- İnce ince dilimleyip hindistan ceviziyle süsledikten sonra servis yapın.
0Awesome Comments!