2 Ocak Burç Yorumları

KOÇ: Yeni bir iş planı ve yol haritası oluşturmalısınız. Gidişinizi hızlandıracak fikirlere açılabilir ve gücünü kanıtlamış kişilerden destek bulabilirsiniz.
BOĞA: Seyahatlerinizin rotasını değiştirmek, yeni bir alanda eğitim almaya başlamak veya uzak bir bölgeye taşınma fikri her zamankinden çekici gelecek. Hızla harekete geçip hedefe ulaşabilirsiniz.
İKİZLER: Başkalarının kaynaklarından yararlanmak, onların parasını işlemek veya kredileri değerlendirmekle yeni bir kariyer planı oluşturabilirsiniz. Danışmanlığınızın alanını genişletin.
YENGEÇ: Evlilik veya ortak iş yapma düşünceniz sağlam temellere dayanıyor. Güçlü insanlar özel bir yardımda bulunacak ve planlarınıza sadık kalarak uygulayabileceksiniz.
ASLAN: İş yaşamınızda büyük bir yenilik ortaya koyabilirsiniz. Kimsenin düşünmediğini düşünüp, geleneksel olanla buluşturup kazancınızı artırabilir, yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.
BAŞAK: Aşk yaşamında yalnızsanız kalbinizi dolduracak biriyle tanışmak üzeresiniz. Çocuk sahibi olabilir veya yeni projelerle gücünüze güç katabilirsiniz.
TERAZİ: Evinizi veya eşyalarınızı yenilemek için büyük desteğe ihtiyacınız vardı ve buldunuz. Şimdi yorulmadan, yılmadan yeniliklerin keyfini çıkarın.
AKREP: Yakın çevrenizi yenileyecek ve reklam çalışmalarınızı üstlenecek kişilerle tanışabilir, yardım alabilirsiniz. Sunum ve tanıtımlarını için yeni fikirlere açılacaksınız.
YAY: Yeni finans kaynakları bulmakta şanslı bir dönemdesiniz. Kendi düşüncelerinizi takip ederek mutlu sona ulaşabilirsiniz. Başkalarının gücüne ihtiyacınız var ve yardım alabileceksiniz.
OĞLAK: Burcunuzda gerçekleşen yeniay sayesinde görünüşünüzü ve gücünüzü yenileyecek, başkaları üzerinde daha etkili bir imaj bırakmayı hedefleyeceksiniz. Emin adımlarla ilerliyorsunuz.
KOVA: Kötü alışkanlıklar, yanlış düşünce kalıpları ve kendinizi bloke eden alışkanlıklar yaşamınızdan çıkmalı. Kendinize başka bir açıdan bakacak ve değişimin sinyallerini vereceksiniz.
BALIK: Yeni arkadaşlar yaşamınıza katılıyor. Önceliğiniz onların gücünden yararlanmak ve sonra onlarla birlikte yükselmek. Yardımlaşmalar karşılıklı gelişmenizi sağlayabilir. Yeni önerileri dikkate alacaksınız.