Hayat Dediğin ' Cennet Kapısı' 14 Ocak İzle

Hayat Dediğin İzle KANAL 7
14 Ocak Salı Hayat Dediğin KANAL 7 İzle

Hayat Dediğin  Kanalı:  KANAL 7
Hayat Dediğin  Tarihi:  14 Ocak 2014 Salı
Hayat Dediğin  Saati :  18:30

ÖZET:
UMUDA AÇILAN KAPI


Hayata farklı bir pencereden bakmanızı sağlayacak hikayelerin ekrana geldiği Hayat Dediğin kuşağında “Cennet Kapısı” adlı film ekrana geliyor.
Bahçe içindeki iki katlı evin alt katında ailesi ve annesi ile yaşayan Kemal, üst katta oturan abisi Mehmet ile küs olan iki kardeştirler. Babası tarafından Mehmet’e tapusu verilen evden ötürü Kemal ve karısı Hatice bu durumu bir haksızlık olarak görmektedir. Bu durumdan dolayı Hatice kayınvalidesine türlü eziyetler eder. Yaşlı kadın Dilşah ise oğlunun yuvasına zarar gelmemesi için yapılanları sineye çeker. Bir süre sonra dükkanını ve oturduğu evini satan Mehmet ailesi ile Mersin’e yerleşir. Abisinin gidişinden sonra lostra salonunu satan Kemal ev almak için biriktirdiği para ile dükkandan elde ettiği parayı birleştirir. Fakat hiç beklenmedik bir anda Kemal hem tüm birikmişini hem de hayatını kaybeder. Bir çocuğu ile tek başına kalan Hatice’ye kucak açan ise hiç tahmin etmediği bir kişi olur.

ETİKETLER:  Hayat Dediğin14 Ocak izle, Hayat DediğinKANAL 7 izle, Hayat Dediğinkanal izle, Hayat Dediğinson bölüm izle, Hayat Dediğinyeni bölüm izle