Kediler ve Köpekler Yabancı Film 14 Ocak İZle

Kediler ve Köpekler İzle KANAL 7
14 Ocak Salı Kediler ve Köpekler KANAL 7 İzle

Kediler ve Köpekler  Kanalı:  KANAL 7
Kediler ve Köpekler  Tarihi:  14 Ocak 2014 Salı
Kediler ve Köpekler  Saati :  23:50

ÖZET: 
Kediler ile köpeklerin düşmanlıklarını ve insan dünyasındaki rekabetlerini komik bir şekilde anlatan Kediler ve Köpekler Kanal 7’de ekrana geliyor.

Kediler ve köpekler arasındaki dünya hâkimiyeti mücadelesi şimdiye kadar pamuk ipliğine bağlı bir anlaşmayla kontrol altında tutulmuştur. Ancak bu barış dönemi son bulmak üzeredir. Fakat bir profesör, insanların köpeklere karşı tüm alerjilerini yok eden bir aşı geliştirir. Profesör Brody'nin geliştirdiği bu aşı yüzünden, sahiplerinin gözünden düşecekleri kaygısına kapılan kediler, hummalı bir faaliyetle örgütlenir. Mr. Tinkles adlı beyaz İran kedisi, dünyanın gizli hâkimiyetini bir numaralı rakiplerine bırakmak niyetinde değildir. Bastırılmış güdüler harekete geçer ve savaş çıkar. Üstelik her şey, insan sahiplerin ruhu duymadan gerçekleşecektir.

Kediler ile köpeklerin düşmanlıklarını ve insan dünyasındaki rekabetlerini komik bir şekilde anlatan filmde kediler köpekleri saf dışı bırakarak dünyayı ele geçirmek isteyen kötü varlıklar, köpekler ise bunlara engel olmaya çalışan sadık birer dost olarak anlatılır. 

ETİKETLER:  Kediler ve Köpekler14 Ocak izle, Kediler ve KöpeklerKANAL 7 izle, Kediler ve Köpeklerkanal izle, Kediler ve Köpeklerson bölüm izle, Kediler ve Köpekleryeni bölüm izle